advanced facebook advanced twitter advanced blog advanced youtube channel

 

Διεύθυνση: 69 Konstantinou Karamanli Avenue
Thessaloniki
Τηλέφωνο: 2310 94 80 90
Fax: 2310 94 12 22
E-mail: info@advance.gr

 

 edee iso tuv

ΙΔΙΩΤΕΣ

ΔΗΜΟΣΙO

news
Ισολογισμός Advanced 2012 Print E-mail
There are no translations available.

 

 
Στην ADVANCED ADVERTISING ΑΕ η 9η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στην Θεσσαλονίκη απο το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου Print E-mail
There are no translations available.

Στην Advanced κατέληξε ο διαγωνισμός που διενήργησε το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου για την επιλογή αναδόχου για το υποέργο "Αναπαραγωγή, Διανομή και Μεταφορά Υλικού Προβολής της ΔΕΒΘ 2012" της 9ης Διεθνούς έκθεσης Βιβλίου η οποία πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη στις εκθεσιακές  εγκαταστάσεις της HELEXPO, από 24 έως τις 27 Μαΐου 2012, με οργανωτές το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) / Υπουργείο Πολιτισμού, την Helexpo και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ).

Η Έκθεση εδώ και 8 χρόνια είναι η μόνη διεθνής έκθεση βιβλίου που διοργανώνεται στην Ελλάδα αποτελώντας ένα πολιτιστικό σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης, Βαλκανίων, Μεσογείου και Μέσης Ανατολής.Η ΔΕΒΘ είναι ένα πολιτιστικό γεγονός που αγκαλιάζει όχι μόνο τα όρια της Θεσσαλονίκης και των όμορων χωρών αλλά επεκτείνεται χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και της δυναμικής συμμετοχής των ξέων - και σε όλο τον κόσμο. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 40.000,00 € και συγχρηματοδοτείται από το το ΕΣΠΑ 2007-2013.

Το έργο προβολής περιλαμβάνει παραγωγές εντύπων, αφισών ,σημαιών ,Banners αλλά και ειδικά διαφημιστικά δώρα. Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν οι εταιρίες : Advanced Α.Ε. και ΑΕ Πληροφορίες για την 9η Διεθνή έκθεση Βιβλίου μπορείτε να βρείτε στα ειδικά διαμορφωμένα SITES του ΕΚΕΒΙ.

http://www.thessalonikibookfair.com

http://www.ekebi.gr

 
Η Advanced ανέλαβε την προβολή των Tapas Bar! Print E-mail
There are no translations available.

tapas_logoΗ Advanced ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του ιστότοπου των καταστημάτων Tapas Bar. Ο επισκέπτης θα μπορεί να βρίσκει πληροφορίες, προσφορές και ισπανικές γευστικές προτάσεις όπως επίσης και να κάνει online κράτηση για το κατάστημα που τον ενδιαφέρει. Επιπλέον η Advanced ανέλαβε τον σχεδιασμό όλων των εντύπων (κατάλογοι, κάρτες, sous plat κ.α.) του νέου καταστήματος.

Tapas στα ισπανικά σημαίνει κάλυμμα, καπάκι. Οι Ανδαλούσιοι πανδοχείς χρησιμοποιούσαν πολύ λεπτές φέτες ψωμιού, για να καλύψουν τα ποτήρια του κρασιού που πρόσφεραν στους περαστικούς, προφυλάσσοντάς τα έτσι από τη σκόνη!

Το Tapas Bar επί της οδού Φιλίππου, μετά από επιτυχημένη παρουσία, επεκτείνεται προς την Παραλία και εγκαινιάζει το νέο κατάστημα Tapas Bar.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην Κατούνη 4, με παραλία, στα Λαδάδικα και θα λειτουργεί 24 ώρες για να εξυπηρετήσει ακόμη και όσους γυρίζουν σπίτι τους "νωρίς... το πρωί"!


Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.tapas.gr και τα καταστήματα στις παρακάτω οδούς:

Κατούνη 4 με παραλία, Λαδάδικα - Τηλ. 2310 54 77 77 - Email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Φιλίππου 17 με Βενιζέλου, Κέντρο - Τηλ. 2310 222 550 - Email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
H Advanced ανέλαβε την οργάνωση της εκδήλωσης "Σημείο Μηδέν" Print E-mail
There are no translations available.

simiomidenΤο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Ράδιο Θεσσαλονίκη διοργάνωσαν την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 την εκδήλωση με θέμα: "Σημείο Μηδέν – διέξοδοι, προοπτικές, παγίδες & μύθοι για την κρίση".

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς και οι κύριοι ομιλητές που συμμετείχαν ήταν:

  • Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Πρώην Υπουργός
  • Χάρρυ Παπαπανάγος, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
  • Μωυσής Σιδηρόπουλος, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Σπουδών Α.Π.Θ.
  • Γιώργος Φλωρίδης, Πρώην Υπουργός
  • Διονύσης Χιόνης, καθηγητής Οικονομικών Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Η συζήτηση μεταδόθηκε ζωντανά από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 FM και με live streaming απο την ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

H advanced βοήθησε στη διοργάνωση και προώθηση της εκδήλωσης με την δημιουργία micro-site και σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την μαγνητοσκοπημένη συζήτηση, να κάνετε σχόλια, να δείτε φωτογραφίες, να διαβάσετε τις ομιλίες κα μέσα απο την διεύθυνση http://www.advance.gr/simiomiden

 
Η Advanced ανέλαβε τον διαδικτυακό τόπο του Παραδοσιακού Ξενώνα "Αργυρώ" Print E-mail
There are no translations available.

argyroΣτο υψηλότερο σημείο του Νυμφαίου, με πανοραμική θέα, σε ένα υπέροχο πέτρινο, παραδοσιακό αρχοντικό, λειτουργεί ο Ξενώνας Αργυρώ. Το 2011 ανακαινίσθηκε & απέκτησε εσωτερικά ένα πολυτελές νεοκλασικό-αστικό στυλ που χαρακτηρίζει τα αρχοντικά του Νυμφαίου.

Η οικογένεια Ιατρίδη αφοσιωμένη εξ' ολοκλήρου στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επισκεπτών, ακολουθεί πιστά τη φιλόξενη παράδοση και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.argyro.gr

 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 1 of 3